Zahvaljujući savremeno opremljenom salonu za šišanje, negu i ulepšavanje pasa, u mogućnosti smo da izađemo u susret svim željama vezanim za izgled Vašeg ljubimca. Naš tim čine iskusni frizeri za pse - groomeri obučeni za šišanje i kupanje pasa svih rasa i veličina. U zavisnosti od tipa, kvaliteta i stanja dlake Vašeg ljubimca, u našem radu Salon za šišanje, negu i ulepšavanje Koska All for dogs, koristimo profesionalne šampone i drugu kozmetiku prema zahtevima dlake Vašeg psa. Posebnu pažnju posvećujemo brizi o zdravstvenoj zaštiti Vašeg psa.

Usluge koje nudimo:
- kupanje pasa,
- šišanje pasa,
- trimovanje pasa,
- furminiranje pasa,
- održavanje noktiju i ušiju pasa,
- održavanje frizure između šišanja pasa.

Ukoliko nemate vremena ili ne umete na adekvatan način da održavate dlaku Vašeg psa, nudimo vam specijalnu ponudu, po povlašćenoj ceni u periodu od mesec dana, takozvani komplet koji podrazumeva raščešljavanje dlake, održavanje noktiju i ušiju, tri kupanja i jedno šišanje u toku jednog meseca.

Ujedno nudimo specijalni popust od 50% za štence do šest meseci starosti. Onog momenta kada se obave sve neophodne vakcinacije Vašeg šteneta, potrebno je početi sa privikavanjem Vašeg šteneta na tretmane u salonu, kako bi se štene naviklo na nas, sam proces rada i kako kasnije pas ne bi doživljavao stres koji prouzrokuje probleme samom psu i nama koji radimo sa njim. Obzirom da će tretmani u salonu morati da se obavljaju tokom celog života Vašeg ljubimca, posebno kod rasa čija dlaka mora da se šiša i oblikuje, želja nam je da to postane prijatno iskustvo za Vašeg psa.